Page 51 - Taste&Enjoy-Leto-2019
P. 51

GOOD TO KNOW





















































        REZERVÁCIA UNESCO
        Kafa je malý región v Etiópii s veľmi nízkou
        produkciou kávy na hektár. Zrnká sa                         Kafa, prvá káva Zeme
        zbierajú ručne a vyberajú sa len najzrelšie
        plody. Región Kafa je zaradený medzi                       Kafa rastie prirodzene v etiópskom pralese.
        svetové dedičstvo UNESCO a je uznaný                  Vyrastá z originálnej rastliny kávovníka, ktorá je pôvodom
        aj ako biosférická rezervácia.                           všetkých druhov kávy. Jedinecný pôžitok zmyslov.
        DIZAJNOVÉ DOPLNKY
        Kafa si jednoznačne zaslúži aj exkluzívnu
        prezentáciu. Doplnky navrhnuté
        štúdiom Klass vyzdvihujú jej unikátne
        charakteritiky na podnebí, prirodzené
        sušenie a pomalé praženie, keď sú kávové
        zrná obalené horúcim vzduchom a jemne
        pražené. Vďaka tomu je zachovaná aróma.








                                                                WWW.TASTEANDENJOY.SK              2/2019 | 49
   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56