Page 51 - Taste&Enjoy-Leto-2019
P. 51
GOOD TO KNOW
REZERVÁCIA UNESCO
Kafa je malý región v Etiópii s veľmi nízkou
produkciou kávy na hektár. Zrnká sa Kafa, prvá káva Zeme
zbierajú ručne a vyberajú sa len najzrelšie
plody. Región Kafa je zaradený medzi Kafa rastie prirodzene v etiópskom pralese.
svetové dedičstvo UNESCO a je uznaný Vyrastá z originálnej rastliny kávovníka, ktorá je pôvodom
aj ako biosférická rezervácia. všetkých druhov kávy. Jedinecný pôžitok zmyslov.
DIZAJNOVÉ DOPLNKY
Kafa si jednoznačne zaslúži aj exkluzívnu
prezentáciu. Doplnky navrhnuté
štúdiom Klass vyzdvihujú jej unikátne
charakteritiky na podnebí, prirodzené
sušenie a pomalé praženie, keď sú kávové
zrná obalené horúcim vzduchom a jemne
pražené. Vďaka tomu je zachovaná aróma.
WWW.TASTEANDENJOY.SK 2/2019 | 49