Page 69 - Taste&Enjoy-Leto-2019
P. 69
PEOPLE
Cukrár Yoann Messelmi z Francúzska Yoann pristupuje k svojej práci s vášňou
a jeho slovenská polovička Barbora a veľkým sústredením. „Ak dezert nie je
Puškáčová sa vyučili na prestížnej perfektný, nedám ho do predaja,“ hovorí
gastronomickej škole v Paríži Yoann. My sme degustovali viacero
a po bohatých skúsenostiach v špičkových jeho výtvorov, no ťažko vybrať, ktorý je
cukrárňach vo Francúzsku dnes šéfujú najlepší. Veď vyskúšajte sami a nájdite si
„ateliéru“ Le Miam na Špitálskej ulici svojho favorita!
v Bratislave. V cukrárni s kaviarňou sa
od rána živo premieľajú zákazníci a kúpite
si tu aj jednoznačne najlepšie croissanty
v meste.
WWW.TASTEANDENJOY.SK 2/2019 | 67