Dokonalosť a detail

Dokonalosť a detail

Francúzska patiséria Le Miam v Bratislave ponúka dezerty pre náročných na naozaj svetovej úrovni. Ponúka dokonalé spojenie chuti a formy.

Cukrár Yoann Messelmi z Francúzska a jeho slovenská polovička Barbora Puškáčová sa vyučili na prestížnej gastronomickej škole v Paríži a po bohatých skúsenostiach v špičkových cukrárňach vo Francúzsku dnes šéfujú „ateliéru“ Le Miam na Špitálskej ulici v Bratislave. V cukrárni s kaviarňou sa od rána živo premieľajú zákazníci a kúpite si tu aj jednoznačne najlepšie croissanty v meste.

Yoann pristupuje k svojej práci s vášňou a veľkým sústredením. „Ak dezert nie je perfektný, nedám ho do predaja,“ hovorí Yoann. My sme degustovali viacero jeho výtvorov, no ťažko vybrať, ktorý je najlepší. Veď vyskúšajte sami a nájdite si svojho favorita!

Foto: Bryan Geiger, www.bryangeigerphoto.com

Le Miam dezerty